joi, 2 februarie 2012

Nerro Protestatarul





Acesta este același Nerro care le scria parlamentarilor astă vară, iar sursa videoclipului este, evident, domnul Marin Neacșu, căruia îi dorim să îi trăiască Nerro!

Lui Nerro îi dorim să îi fie vorba (lătrătura) aurită și celor cărora le spune ce le spune el să ajungă la vorba lui.

7 comentarii:

  1. Iata cine este acest domn Neacsu (Ica st. O. Victor) tot el este!...

    In timp ce SCMD este incrancenat in lupta (inegala) cu Puterea si incearca sa coalizeze in acesta lupta si societatea civila romaneasca, Basescu indicandu-l pe “fostul colonel Dogaru” si rezevistii militari din sindicat drept instigatori, propagandisti, colonei de munci agricole, etc, in timp ce toate esaloanele sindicatului se lupta cu mercenarii propagandisti ai Puterii, care ne lovesc din toate partile - ex. cititi articolul de azi din “Vocea Brailei” http://manifestscmd.blogspot.com/p/puterea-contraataca.html, cititi ziarul Adevarul, care-l descrie paranoic sau nebun pe lt Alexandru doar pe baza unui comunicat mincinos al MApN, in timp ce filialele sunt covarsite de problemele legate de sediile de lucru, de procesele juridice, de probleme organizatorice, Neacsu, incearca sa ne abureasca si sa ne convinga ca este trup si suflet alaturi de sindicat, dar, in loc sa contribuie si el la acest efort al tuturor, in fapt “lupta” din greu impotriva presedintelui SCMD, impotriva Col. Pricina, Col Tudor, Col. Caloian, impotriva presedintilor de filiale “aserviti” lui Dogaru sau lenesi, in opinia dumnealui, pt. ca nu iau atitudine (evident, impotriva lui Dogaru), lupta impotriva Statutului SCMD, impotriva ROF, impotriva manifestatiilor publice organizate, etc. Acum este randul lui Rinciog pentru a fi pus la stalpul infamiei.
    Cine va urma sau cand va relua Neacsu acest ciclu al calomniei, al perversitatii si al urii viscerale fata de toti cei care nu-i vad si nu-I preamaresc meritele, intelepciunea si talentele sale mutiple?
    Neacsule, iti redau si eu, mai jos, o definitie din DEX. Esti sigur ca ai bani, in situatia in care vei pierde procesul de calomnie pe care il voi demara impotriva ta? Daca nu ai bani de pierdut, atunci sterge repede din postarile tale toate acuzatiile la adresa mea, pentru care nu detii dovezi.
    CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. – Din fr. calomnie, lat. calumnia.

    Cu stima pentru proprietarul acestui blog,
    Lt Col (r) Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Câteva precizări necesare:

      1. Nu sunt proprietarul blogului. Proprietarul este Google, eu doar îl folosesc gratuit, pentru că sunt sărac și nu am bani să îmi cumpăr un blog. Precizez asta, în ideea că domnul Lt. Col. (r) Rinciog s-a gândit la mine personal, când și-a afirmat stima domniei sale. Bineînțeles, nu este nici o problemă dacă s-a referit la proprietarul blogului, oricine ar fi acela. Doar am ținut să se știe :)

      2. Ca o gazdă a comentariului de mai sus, eu recunosc faptul că habar nu am despre ce este vorba. Câțiva dintre purtătorii numelor de acolo îmi sunt cunoscuți, cum cred că și domniile lor mă mai recunosc, chiar dacă nu ne-am văzut de ani buni. Dar nu pot să mă pronunț nici despre cei cunoscuți, nici despre cei pe care nu-i cunosc, pentru că nu știu ce este cu SCMD.

      3. Pot să mă pronunț, însă, asupra faptului că este o disensiune evidentă între unii membrii din conducerea SCMD. Părerea mea, adică a celui care sunt cu totul neimplicat în Sindicat, este că disensiunile sunt păguboase doar dacă puterea sau centrul de greutate al Sindicatului constă în unitatea de nezdruncinat a membrilor săi. Dacă, însă, forța SCMD constă în calitatea fiecărui membru și în interesul pe care fiecare îl acordă Sindicatului, atunci disensiunile sunt firești și pardonabile, iar acțiunea lor nu poate fi decât benefică organizației, pentru că duce la clarificări de poziții, idei și interese, în mod deschis.

      4. Sunt în favoarea oricărui dialog, chiar și antagonic, între domnii ofițeri Rinciog și Neacșu, dar nu cred că argumentul acțiunii în justiție ar trebui să fie folosit în acest dialog, pentru că este irelevant. Adică nu clarifică, pentru cititor, poziția antagoniștilor, ci doar crează confuzii.

      5. în rest, eu rămân un mare fan al lui Nerro și sunt total de acord cu poziția adoptată de acest câine deștept în problemele majore ale politicii naționale.

      Ștergere
    2. Hari,
      Nero iti multumeste ca l-ai postat aici.Eu postasem linkul la tine , ca sa il vezi. Oricum Nerro este onorat si iti multumeste. Face si el ce poate.
      Nu am sa ma refer la postarea celui ce scrie in numele sindicatului dar semneaza cu nume propriu. Este inutil, a spus singur despre sine ceea ce era de spus . Nu intru in polemica aici, cand am blogul meu pe care pot discuta problemele sindicatului, nu ale mele , nu ale lui Rinciog.
      Victore, Nerro iti multumeste si tie si te saluta Sper ca la viitoarea vizita in Bucuresti sa ne vedem.

      Ștergere
  2. Hari, abia acuma , privind mai atent la Nerro am sezizat ca vorbeste mai frumos decat latra Basescu si mai multe personalitate decat Boc si e mai brunet decat Udrea .Sau mi se pare mie, asa pentru ca e al meu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marin, nici nu se poate face comparație între Nerro și domnii și doamna numiți de tine! Aproape că îmi vine să te spun la protecția animalelor, că abuzezi de cățel să îl compari cu ăștia. Altfel, ai dreptate, cel mai frumos câine este câinele tău!

      Ștergere
    2. Hariiiiiiiiiiiiiiiii, intri in zona periculoasa. Ma faci sa cred ca te-ai indragostit de el. Uite pentru ca te cunosc, te las sa ii faci curte. In fata blocului, sa fiu sigur ca este ferit de tentatia strazii.

      Ștergere