miercuri, 13 aprilie 2016

Socoteala nationalistă

Orice copil bucureștean, lăsat să se joace singur, la o distanță mai mare de două bănci de locul în care s-a așezat în tihnă bunicul să fumeze o țigară, știe că marea și principala problemă a Capitalei României, București, este corupția.

Foto: historia.ro

Din cauza acestei corupții nu avem noi autostrăzi care să înconjoare orașul, nu avem artere interoare cu circulație fluidă mai lungi de 50 de metri, nu avem parcuri, nu avem săli de sport în care să încapă în tribune măcar familiile și prietenii jucătorilor profesioniști, nu avem parcări și garaje de reședință și nu avem parcări temporare, nu avem aer curat și nu avem civilizația străzii.
Și tot din cauza corupției avem o mână de derbedei comunitari, care taie și spânzură prin Primăria Generală și își înfundă buzunarele cu banul public, fără să pățească vreodată ceva. Așa cum avem poluare, avem circulație blocată aproape tot timpul și aproape peste tot, avem cartiere fără apă curentă și cu toaleta în fundul curții, avem străzi nepavate, avem borduri verticale, după ce le-am schimbat pe cele orizontale de zece ori, avem intermediari în piețele țărănești, avem spitale nedotate și medici puțini, avem școli în curțile cărora domnește teroarea bătăușilor străzii, avem profesori care iau bani de la părinți dar nu îi învață pe copii nimic serios, avem poliție locală de ochii lumii și interlopi care fac legea. Toate din cauza corupției patronate întotdeauna de primarul general al Capitalei, oricare i-ar fi fost numele.
Dacă această corupție este problema principală, care credeți că este soluția găsită de Partidul Național Liberal, ca pretendent credibil la câștigarea alegerilor locale în București, din vara acestui an? Naționalistul exponențial!
Adică, naționalistul care face cât zece. Sau, ce zic eu zece? Cat o sută! Poate chiar cât o sută de mii, dacă tot este exponentul ideilor naționalist păguboase.
În mintea lui, dacă străinii ne vor recunoaște pe noi ca urmașii în linie directă și neîntreruptă ai traco-geto-dacilor, dacă le vom ridica statui noi vechilor noști eroi și alte statui eroilor noștri cărora nu avem voie să le zicem eroi, dacă ne vom recupera suveranitatea de la instituțiile cotropitoare Nato și Ue, dacă vom reuși să ne conștientizăm odată identitatea noastră etnică, dacă vom elimina complexele culturale ce ne-au fost induse de străini, dacă vom repune în prim planul vieții noastre valori ca „familia, satul, școala, biserica, armata, credința creștină, limba română, reperele spirituale, culturale și istorice”, dacă vom descuraja orice acțiuni antiromânești, atunci corupția asta din Capitala României și toate consecințele sale, cele arătate mai sus și multe altele, vor dispărea de la sine.
Totul este să îl alegem pe naționalistul nostru primar general.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu