miercuri, 11 mai 2011

O galerie a ticăloșilor

Inspirat de comentariile la un articol din Clubul Cetățenilor Români (http://poporul.ro/caninii-civiliza%C8%9Biei/), deschid aici o galerie a ticăloșilor din România.

Mahatma Gandhi spunea că „măreția unui popor și progresul moral pe care acesta îl face se vede după cum se poartă cu animalele sale” (The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated). Dacă ne luăm după Gandhi, atunci cei din această listă ar trebui alungați din rândurile noastre, ale nației române.

Galeria ticăloșilor din România îi cuprinde, deocamdată, pe următorii:


Aceasta este Dora Vasiliu, directoarea sanitar veterinară și pentru siguranța alimentelor de la Botoșani, nevasta soțului pentru care lucreaza veterinarul Cristian Pancu din aceiași listă a ticăloșilor, cel care a omorât 240 de câini în miez de noapte. În ticăloșia sa, această persoană a declarat că „rezultatele anchetei” pe care a patronat-o pentru a vedea dacă subordonatul soțului a fost cuminte au dus la concluzia ca s-au administrat injecții letale direct în inimă la toți cei 240 caini uciși. Numai că tot ea spune că ancheta s-a făcut pe 4 (patru!) cadavre puse la dispoziție de primaria ticălosului Flutur! Orice alt argument al adăugării Dorei Vasiliu pe lista ticăloșilor devine de prisos. Cu ea ar trebui să le fie rușine tuturor botoșenenilor, chiar dacă fac parte sau susțin Partidul Democrat Liberal, care este evident la cârma oricăror afaceri murdare și chiar criminale cu banul public în Botoșani.


Acesta este unul Cătălin Mugurel Flutur, care se revendică inginer și este primarul Botoșanilor, locul de măcelărire a 240 de câini aflați în adăpostul primăriei. Ar trebui să le fie rușine cu el cetățenilor din orașul Botoșani, absolvenților TCM de la Facultatea Mecanică, Universitatea „Gh. Asachi”, Iași, promoția 1986, foștilor săi elevi de la Liceul Electrocontact Botoșani, precum și soției și celorlalți membri ai familiei sale, care se hrănesc din banii câștigați de acest Flutur pentru uciderea ilegală și inumană a unor câini nevinovați, în noaptea de marți spre miercuri, 10 - 11 mai 2011.
Acesta este unul Florin Gheorghiță, care se revendică inginer și este unul dintre vice-primarii Botoșanilor. Fotografia cu el silabisind ce este scris de mână într-un document al primăriei a fost facută când a „explicat” cum de s-a declașat o „epidemie” cu multe săptămâni în urmă, cum au venit „rezultatele” de laborator cu cinci zile în urmă și cum a dat primăria „dispoziția” de ucidere în masă a 240 de câini în miez de noapte, marți spre miercuri. Cu el ar trebui să le fie rușine tuturor botoșenenilor, nu numai pentru crima comisă, ori pentru încălcarea legii sau pentru infracțiunea de acoperire a fărădelegii, dar și pentru prostia proprie, dovedită în direct la televizor. În plus, ar trebui să le fie rușine și absolvenților Facultății de Mecanică de la Universitatea Tehnică ”Gh. Asachi” Iași, promoția 1999, precum și familiei care se bucură de banii primiți pentru uciderea câinilor, ca activitate vice-primarială.
Acesta este unul Cristian Pancu, care se revendică medic veterinar de Botoșani și a spus presei că a omorât cu mânuța lui 240 de câini, „cu o injecție rapidă”, fără ca aceștia „să fi suferit”. În plus, probabil fără să vrea și din prostie, și-a bătut joc de stăpânii lui de la Primăria Botoșani, pentru că a declarat că diagnosticarea cu boala jigodie s-a făcut după „semne clinice”, pe când „legenda” de acoperire a crimei în masă clocită la primărie spunea că s-au făcut analize de laborator!
Cu el ar trebui să le fie rușine tuturor medicilor veterinari, care, chiar dacă nu sunt ghidați de jurămânul lui Hipocrate cum că nu vor face niciodată rău, n-ar trebui să se transforme în călăi. Ca să nu mai vorbim de faptul că, deși se zice că boala ar fi fost identificată cu multe săptămâni în urmă, acest așa-zis medic s-a grăbit să îi ucidă pe cei 240 câini la miez de noapte, după ce, cu numai câteva ore înainte, câțiva copii inimoși s-au fotografiat cu câinii ce erau bine-merci și au și ales vreo două duzini dintre ei pentru a doua zi, pentru adopții. Ca apoi Pancu să îi omoare pe toți acei câini fără nici o remușcare! Rușine tuturor celor care îl cunosc pe acest ticălos!


Acest ins care râde cu poftă este unul Constantin Hogea, care se pretinde doctor în ingineria agricolă și este primarul orașului Tulcea, care are un adăpost de câini, unde aceștia sunt uciși prin înfometare, în timp ce primarul „cheltuiește” 500 lei pentru fiecare câine „eutanasiat” (pentru detalii: link). Cu acest ticălos ar trebuie să le fie rușine locuitorilor Tulcei, dar și absolvenților liceului sau colegiului agricol unde Hogea a fost și director și profesor, ca să nu mai vorbim de familia lui, care se înfruptă cu lăcomie din mâncarea și medicamentele câinilor fără adăpost din tot orașul.

4 comentarii:

 1. Blestemati sa fiti,voi si familiile voastre!Sa faca D-zeu justitia Lui cu voi,dupa faptele si nemernicia voastra!!!!Sa n-aveti parte decat de necazuri,boala si lacrimi,voi si familiile vostre!!!!!!Sa vi se intoarca insutit suferinta acelor animale pe care le-ati linsat miseleste,in goana voastra dupa averi!!!!Sa va ajunga blestemul animalului si sa vi se stinga neamul in chinuri,suferinta si agonia sa va fie vietile de acum incolo!!!!Sa traiti cosmarul faptelor vostre si ala sa va fie filmul de dinaintea mortilor vostre ticalose!!!!!!!!!Praful sa se aleaaga de voi si de memoria voastra ticaloasa,pe acest pamant!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Stilul acestei liste cu ticalosi se numeste, in limba engleza, ”NAME and BLAME”, adica spune cum il cheama si blameaza-l pentru ce a facut rau. Deci, blameaza si nu blestema! Prin aceasta, gazda listei subliniaza ca nu i-a identificat pe ticalosii de mai sus si pe altii care vor completa lista pentru a fi blestemati, ci pentru a-i face de rusine, cum merita.
  Mai mult, m-ar bucura daca pedepsirea lor pentru toate ticalosiile pe care le fac sa se produca pe acest pamant romanesc si nu in ceruri.
  In rest, exprimarea gradului de revoltare a lui Zen prin blestem poate fi justificata de faptele ticalosilor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Galeria ticalosilor
  Ar trebui sa-i cunoasca toata lumea pe acesti criminali.Acestia si altii ca ei care ucid cu sange rece ar trebui pedepsiti daca pretindem ca suntem o tara civilizata!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sa lefie rusine!SUNT TOTI NISTE CRIMINALI care fara mila incearca sa astupe furtisagurile.Nu stiu ce noroc a dat peste ei,se cred Dumnezeu pe pamant!

  RăspundețiȘtergere