joi, 12 aprilie 2012

Dramă în toată regula

De văzut „full screen”:

8 comentarii:

  1. TOP GUN
    Paste fericit,sarbatori minunate si linistite alaturi de cei dragi ,tie si comentatorilor acestui blog!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim frumos! Să aveți parte de un Paște luminos, voios și sănătos, cu credință în Dumnezeu și în oamenii adevărați și curați!

      Ștergere
  2. Nici nu stii cum sa cataloghezi acest gen de reclama . Inconstienta, simt al macabrului,psotie, sau un umor pe care nu toti il simt sau gusta ?Puteau fi oameni bolnavi de inima printre trecatori. Sunt farse care nu se fac ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aparent ai dreptate, Marin. Se intampla insa ca majoritatea celor din Occident sa faca o distinctie clara intre realitate si fictiune, chiar daca este pe strada si chiar daca arata cam la fel. Acest lucru este foarte evident in Belgia, unde s-a filmat acest episod. Daca te uiti atent la fetele lor, vei vedea ca stiu ca este vorba de un montaj dramatic. Si mai ai dreptate cu simtul umorului, care este la fel de evident, pe acolo.

      Ștergere
    2. Slava domnului, In Belgia nu prea se intampla astfel de evenimente, asa ca lumea se astepta sa fie ceva filmare... La noi, ar fi fost aceeasi apatie la trecatori pentru ca pe ai nostri nu ii intereseaza ce se intampla cu cei de langa ei. Ba s-ar fi mirat sa vada politia venind asa repede, dar la faza cu targa nu s-ar fi mirat nimeni, asa ca nu ar fi murit nimeni de inima. Poate cine stie, cineva care inca se mai crede intr-o tara civilizata sa fi fost un pic mirat, dar nu e cazul in Romania .

      Ștergere
    3. Știi ce cred că ar fi fost specific la noi, în România, Marine? Cred că nu ar fi stat nimeni deoparte, să vadă ce și cum, ci s-ar fi îmbulzit să „dea o mână de ajutor”. Că așa este românul, săritor :)

      Ștergere
  3. Dar sa nu uitam ca e Pastele . Sarbatori Fericite gazdei si vizitatotilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim! Un Paste fericit pentru tine si toti ai tai, impreuna cu cele mai bune ganduri si cele mai calde urari!

      Ștergere